100% MENESTYSPROSENTTI | TYYTYVÄINEN TAI PALAUTETTU TAKUU | PIKALÄHETYS

Meistä

MIKÄ CORTEN+ ON?

Corten+ on ruosteenkiihdytin kaikentyyppisille hapettuville metalleille (teräs, Corten-teräs, rauta...). Se pystyy ruostamaan minkä tahansa osan tunnissa, mikä takaa tasaisen korkealaatuisen tuloksen. Corten+ on ainoa hapoton ruosteenkiihdytin, joten se on turvallinen käyttäjälle. Se ei vaadi mitään muuta tuotetta hapetusprosessin pysäyttämiseen. Lakkamme käyttö antaa kuitenkin metallin säilyttää ulkonäkönsä ajan myötä.

HAPOTTON

Happo on useimpien markkinoilla olevien ruosteenkiihdytinten pääkomponentti. Haposta lähtevien myrkyllisten höyryjen hengittäminen on kuitenkin erittäin vaarallista, minkä vuoksi olemme valinneet sopivamman ratkaisun. Corten+ on panostanut tulevaisuuteen lyömällä vetoa hapottomasta hoidosta. Koska käyttäjien terveyttä ei pitäisi vaarantaa, olemme kehittäneet ratkaisun, joka pystyy säilyttämään sen.

Hapon suurin haitta on, että se vaatii toisen tuotteen nimeltä "stabilisaattori" pysäyttämään hapetusprosessin. Ajan ja rahan tuhlauksen lisäksi tämä tuote heikentää ruostetta ja aiheuttaa sen hilseilemistä. Corten+ ei vaadi stabilointiainetta hapettumisen estämiseksi, koska tuote ei tunkeudu syvälle vaan hapettaa vain pinnan.

YHDENMUKAISTA JA LAATUA RUOSTETTA

Corten+-käsittelytuotteet muodostavat ruosteen tunnissa rasvanpoistoaineen ansiosta, joka jättää kuivan ja paljaan pinnan kaikesta rasvasta, sekä ruosteenkiihdyttimen ansiosta, joka hapettaa pinnalla olevan metallin täysin tasaisesti.
Corten+-käsittelyn ansiosta metalliin kehittyy ruoste, joka pystyy pysymään ehjänä ajan myötä, kun se on saavuttanut hapettumisensa lopun.

TOIMITUS 24 TUNNESSA